Ga naar de inhoud
 
 
Gedurende vele jaren hebben verschillende mensen gevraagd naar een opname van orgelwerken vertolkt door Pierre Ramakers op het orgel van de basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van Scherpenheuvel. Deze vraag komt van liefhebbers die genieten van de concerten en de muziek tijdens de liturgische vieringen, die door organist-titularis Pierre Ramakers worden verzorgd. De maestro is bereid gevonden om mee te werken aan de opname van deze exclusieve cd. Hij heeft hiervoor een schitterende bloemlezing uit zijn rijk reportorium samengesteld. Het bedevaartsoord engageert zich graag voor de realisatie van deze opname uit waardering en dankbaarheid voor de 45 jaar trouwe en toegewijde dienst als organist en uit genegenheid voor u die regelmatig komt luisteren. Wij wensen u veel luistergenot en hopen dat dit een uitnodiging mag zijn om 'live' met ons mee te vieren en genieten in de basiliek.

 

 

U kan deze cd bekomen in het Onthaalcentrum 'Huis van Maria', Isabellaplein 15a, 3270 Scherpenheuvel aan de prijs van 20 €.

Deze cd kan ook per post verstuurd worden na overschrijving van 22 € (binnen België, portkosten inbegrepen) op rekening van :

Stichting VLBM Afd. 345 Scherpenheuvel : BE52 4540 0070 2109 met vermelding "CD P. Ramakers" en het verzendadres.